EN / HU
Fill yourself up in the Island of Tranquillity
Reservation Event Inquiry

Egy ajándék nap Babérligettől

Érvényes: 2017. június 25 – szeptember 7. hétköznap (vasárnap és péntek között, minimum 3 éjszaka és 2 fő foglalása esetén.

Mit ér a nyár, a meleg és a napsütés, ha nem élvezzük ki?

Pihentessék lelküket és testüket úgy, ahogy megérdemlik, töltődjenek fel energiával a nyugalom szigetén, Babérligetben! Fedezzék fel Polányt és környékét, látogassanak el a közeli gyógyfürdőkbe, válasszanak egy könyvet polcunkról, melyet elolvashatnak a gesztenyefák alatt vagy csobbanjanak egyet a Kúria sós vizű kerti medencéjében, kiélvezve a melengető napsugarakat. A szabad percekben pedig ismerkedjenek meg a „PolÁnói konyha” ínyenc magyar-olasz fogásaival, melyek csak arra várnak, hogy Önök végigkóstolják őket.

Annak érdekében, hogy energiával feltöltődve és felejthetetlen élményekkel gazdagon hagyhassák el Babérligetet, a 4. nálunk töltött napot ajándékba kapják tőlünk!

3 éj fizetése esetén a 4.-et ajándékba adjuk.

  • Szállás 2 fő részére, Classic szobában
  • Félpanziós ellátás bőséges büféreggelivel és háromfogásos vacsorával, a „PolÁnói konyha” jegyében (különleges étkezési igényüket kérjük, előre jelezzék)
  • Korlátlan ásványvíz-, szóda- és háziszörp-fogyasztás
  • A fürdőház (finn szauna csodálatos kilátással a szőlőtőkékre), a gőzkabin és a kinti medence korlátlan használata (szaunalepedő és napozóágy biztosított)
  • Ingyenes Wifi használat
  • Ingyenes parkolás

Ár: 123 000 Ft/3 = 4 éj/2fő

Deluxe szoba felár: 15 000 Ft/3 = 4 éj

Szobafoglalás