EN / HU
Fill yourself up in the Island of Tranquillity
Reservation Event Inquiry

Aktuális csomagajánlataink

##packages##

A jelenlegi járványhelyzetben, Vendégeink és Kollégáink egészségének érdekében bevezettünk néhány óvintézkedést és átmenetileg néhány szolgáltatásunk is módosul, melyeket a lentiekben részletesen leírunk. Köszönjük, hálásak vagyunk, hogy Önök is segítik munkánkat!
Dokumentum megnyitása (PDF)

A Gastro Design díjjal többszörösen kitüntetett Babérliget Kúria Somogy megyében található, 25 percnyi autózásra Balatonlellétől és ugyancsak 25 percre Kaposvártól, a történelmi megyeközponttól.

Stílusos vidéki szállás

A somogyi dombok között fekvő, 900 nm-es, eredetileg a Békeffy család 1800-as évek második felében épített kúriája maga a megtestesült vidéki báj, illatos levendulabokraival a mesés Provence-ot idézi. Az épületből a kertbe egy gyönyörű gesztenyefasor vezet, mely árnyas allét képez a ház és a belső kert között, ahol tipikus mediterrán növények, fűszernövények és virágok között sétálhatunk.

Romantikus hétvége, esküvői helyszín vagy céges rendezvényhelyszín

A Babérliget Kúriát egyaránt ajánljuk családok, baráti társaságok, nászutasok vagy romantikus hétvégéző párok számára, azonban esküvőkhöz és céges rendezvényekhez is ideális helyszín.

    ##recommendations##